ELADÓ    Lakóövezeti telek
8245, VÁSZOLY András út
1,026 m 2      41 M Ft
 
 
Azonosítószám: U/07-98 Méret: 1,026 m2  
Övezeti besorolás: Lf-3    
Beépíthető alapter.:308 m2 Föld alatt beép. ter.:239 m2  
Homlokzat mag. max.: 4 m Bruttó szintterület: 450 m2  
Szabályozási terv: Van Fekvés: DK  
Víz: Van Villany: Van  
Gáz: Nincs Csatorna: Van  

Vászoly legjobb belterületi telke érvényes építési engedéllyel eladó
 

Vászoly belterületén, 4 éve parcellázott területén, a falu szélen, 30%-os beépíthetőségű építési telek eladó. A telek elhelyezkedése kitűnő: zsákutca legutolsó telke. A telek utca frontja 18,5 m széles, a telekmélység: 55 m.
A teleknek egyetlen beépített közeli szomszédsága van, az itt lévő családi ház befejezés előtt áll. A telek bal oldali (délkeleti-irány) és hátsó (dny) szomszédsága épületmentes, zöld környezet, így a telek kivételesen szellősen, szomszédmentesen építhető be.
Akár ikerház is építhető, 2 főépület elhelyezésére is van lehetőség.
Villany, víz, csatorna telken belül. Gáz nincs az utcában. Buszmegálló 5 percre. Balatonfüred, Tihany autóval 15-20 perc alatt elérhető. Vászoly , csendes természetközeli, 250 lelkes, békés-boldog település. A faluban a falu közepén végig csörgedező patak, 3 forrás, több malomépület egy forrástó is található. A legközelebbi balatoni strand Balatonudvariban 5-10 perc alatt elérhető.
A faluban szerencsére csak ez az egy friss telekkialakítás történt az elmúlt 10 évben. A 8 telket az önkormányzat alakította ki, kb 2-3 éve adta el őket. Most a terület legjobb adottságú, szélső telke kerül immár magántulajdonostól értékesítésre.
A telekre 1 szintes, T alakú , földszintes elrendezésű, nappali + 3 hálószobás családi házra érvényes engedélye van a tulajdonosnak. A hirdetési ár az engedélyezett tervek átadásának a lehetőségét is tartalmazza.
Szalai Péter
építészmérnök, ingatlanközvetítő, vászolyi lakos
 
 
Balatoni Ingatlaniroda, balatoni.hu 8230 Balatonfüred Bajcsy Zsilinszky út 4. Telefon: +36-30-9520-015