ELADÓ    Lakóövezeti telek
8244, DÖRGICSE Szőlő
2,775 m 2      6.9 M Ft
 
 
Azonosítószám: V/03-97 Méret: 2,775 m2  
Övezeti besorolás: Mc    
Beépíthető alapter.:0 m2 Föld alatt beép. ter.:0 m2  
Homlokzat mag. max.: 0 m Bruttó szintterület: 0 m2  
Szabályozási terv: Van Fekvés: Keleti  
Víz: Nincs Villany: Nincs  
Gáz: Nincs Csatorna: Nincs  

Dörgicsén BALATONI panorámás, ERDŐ ALATTI SZŐLŐTERÜLET eladó. Nem beépíthető! A szőlő ki lett vágva. Az eladó földdarab 5551 m2-es telek fele része. A telekrészek önállóan megközelíthetők. A két telekfél rész között használati megosztás van kötve.
SZŐLŐ!
Az ingatlant max. sátorral lehet ideiglenesen használni. Helyi építési szabályzatban az övezeti besorolása Mc övezet (Szőlőkataszter I. osztálya szerinti általános mezőgazdasági terület) Beépítés feltétele 2 ha terület lenne.
Hivatalosan: "Lakókocsi, lakókonténer nem helyezhető el."
Miért érdemes megvenni? A vevő birtokolhat egy darab Balatoni élményt. Bázispont kiránduláshoz. Persze jó lenne, ha valóban, ténylegesen szőlészkedne majd az új tulajdonos.
Panoráma minden irányban csodálatos. Falu, Balaton, Erdő minden belátható. Szép hely.
A terület a felette lévő erdőtől nyáron oltalmazó árnyékot kap.
Szőlőt illene és elvileg kötelező lenne visszatelepíteni. De sajnos máshol sem teszik ezt meg évek óta. Kellene ellenőrizni, de nem teszik....
Az adás-vételi szerződés kifüggesztés köteles! A helyben lakóknak elővásárlási joguk van. Az államigazgatási jóváhagyás időigényes, kb. 6 hónap!
Közművek nem elérhetőek. Romantikus hely.
Aszfalt út gyalogosan 5 percre, kocsma kb.12 perc gyalog a kertek alatt. Strand kerékpárral kb.25 perc.

Szalai Péter
építészmérnök, ingatlanközvetető, vászolyi lakos

Igyekszem úgy végezni munkámat, ahogyan azt az élet más területén én is elvárnék másoktól: őszintén, felelősen, szakértően, körültekintően, átláthatóan. Ha Ön egy ilyen ingatlanközvetetői szolgáltatásra vágyik hívjon nyugodtan.
Ha Ön azért olvassa a hirdetésemet mert, a közelben eladó ingatlana van, akkor is keressen nyugodtan, mivel a helyben a régióban ingatlant kereső ügyfelek szinte biztos, hogy megfordulnak ingatlanirodánknál. Ingatlanirodám a Balatoni Ingatlaniroda Lovastól - Révfülöpig és Balatontól - Veszprémig kiterjedő területre specializálta tevékenységét. Irodánkat Balatonfüreden találja meg.
Ingatlana szakértői értékelésében, eladásában, kiadásában, haszonbérletbe adásában is állok rendelkezésére. A többi ingatlanközvetető által kevésbé megbecsült ingatlantípusokkal; szőlő, gyümölcsös, szántó, legelő, erdő területekkel is szívesen foglalkozom.
 
 
Balatoni Ingatlaniroda, balatoni.hu 8230 Balatonfüred Bajcsy Zsilinszky út 4. Telefon: +36-30-9520-015