ELADÓ    Lakóövezeti telek
8244, DÖRGICSE, Alsómajor
38,500 m 2      49 M Ft
 
 
Azonosítószám: V/07-98 Méret: 38,500 m2  
Övezeti besorolás: Mc    
Beépíthető alapter.:600 m2 Föld alatt beép. ter.:600 m2  
Homlokzat mag. max.: 4 m Bruttó szintterület: 600 m2  
Szabályozási terv: Van Fekvés: Déli  
Víz: Nincs Villany: Nincs  
Gáz: Nincs Csatorna: Nincs  

Dörgicsén sík területen Balatoni panorámás terület. A terület 88 m szélességű. Belterület és közművek (víz, villany, csarotna is !) 600 m-re elérhetők. A terület 2% ban beépítthető. A beépítés feltétele 80%os szőlő telepítés. Építhető maximális épület méret 600 m2.
Építhető: szőlőművelést, szőlőfeldolgozást, bortárolást, borturuzmust szolgáló épület, amely lakó használati módot is szolgálhat.
Szalai Péter építészmérnök, ingatlanközvetető, vászolyi lakos Igyekszem úgy végezni munkámat, ahogyan azt az élet más területén én is elvárnék másoktól: őszintén, felelősen, szakértően, körültekintően, átláthatóan. Ha Ön egy ilyen ingatlanközvetetői szolgáltatásra vágyik hívjon nyugodtan. Ha Ön azért olvassa a hirdetésemet mert, a közelben eladó ingatlana van, akkor is keressen nyugodtan, mivel a helyben a régióban ingatlant kereső ügyfelek szinte biztos, hogy megfordulnak ingatlanirodánknál. Ingatlanirodám a Balatoni Ingatlaniroda Lovastól - Révfülöpig és Balatontól - Veszprémig kiterjedő területre specializálta tevékenységét. Irodánkat Balatonfüreden találja meg. Ingatlana szakértői értékelésében, eladásában, kiadásában, haszonbérletbe adásában is állok rendelkezésére. A többi ingatlanközvetető által kevésbé megbecsült ingatlantípusokkal; szőlő, gyümölcsös, szántó, legelő, erdő területekkel is szívesen foglalkozom.
 
 
Balatoni Ingatlaniroda, balatoni.hu 8230 Balatonfüred Bajcsy Zsilinszky út 4. Telefon: +36-30-9520-015