ELADÓ    Családi ház
8245, VÁSZOLY Öreghegy
85 m 2      Ár: 154 M Ft      (ház)
 
 
Azonosítószám: V/05-93 Épület mérete: 85 m2  
Épület típusa: Családi ház Telek mérete: 2,816 m2  
Szoba: 2 db Félszoba: 1 db  
Szintek száma: 2 Épület állaga: Újszerű  
Építés éve: 2021 Felújítás éve: Nincs adat  
Fűtés: Elektromos Komfort: Összkomfortos  
Terasz: 40 m2 Fekvés: Déli  
Garázs helyek száma: 0 db Beálló helyek száma: 4 db  

VÉGRE: EGY IGAZÁN SZÉP INGATLAN ! Vászoly és Balatonudvari határán páratlan balatoni panorámás, minőségi nyaraló épület. MINDEN ADOTT AZ AZONNALI MEGÉRDEMELT PIHENÉSHEZ: zsákutca, rendezett kert, minőségi anyagok, nagy ablakok, hatalmas terasz, igényes berendezés. Az ingatlan 2 külön szinten 2 lakrészt tartalmaz. Az alsó nappali + 1 hálós elrendezésű, a felső egylégterű. Mindkét szint önálló fürdőszobával rendelkezik. A lakórészeket teraszok, erkély, boltíves pince, kamra-tároló egészíti ki.
A fürdőszobákban padlófűtés van. Mindkét szinten H tarifáról üzemelő hűtő-fűtő klímaberendezés került beépítésre. Az alsó szinten egy cserépkályha is rendelkezésre áll.
Az ingatlan teljes berendezéssel együtt eladó.
A terület művelés alól kivont terület, így azonnal szerződhető, birtokba vehető.
Az ingatlan kulcsai nálam vannak bármikor tudom mutatni az ingatlant.,
Szalai Péter
építészmérnök, ingatlanközvetető, vászolyi lakos
Igyekszem úgy végezni munkámat, ahogyan azt az élet más területén én is elvárnék másoktól: őszintén, felelősen, szakértően, körültekintően, átláthatóan. Ha Ön egy ilyen ingatlanközvetetői szolgáltatásra vágyik hívjon nyugodtan.
Ha Ön azért olvassa a hirdetésemet mert, a közelben eladó ingatlana van, akkor is keressen nyugodtan, mivel a helyben a régióban ingatlant kereső ügyfelek szinte biztos, hogy megfordulnak ingatlanirodánknál. Ingatlanirodám a Balatoni Ingatlaniroda Lovastól - Révfülöpig és Balatontól - Veszprémig kiterjedő területre specializálta tevékenységét. Irodánkat Balatonfüreden találja meg.
Ingatlana szakértői értékelésében, eladásában, kiadásában, haszonbérletbe adásában is állok rendelkezésére. A többi ingatlanközvetető által kevésbé megbecsült ingatlantípusokkal; szőlő, gyümölcsös, szántó, legelő, erdő területekkel is szívesen foglalkozom.
 
 
Balatoni Ingatlaniroda, balatoni.hu 8230 Balatonfüred Bajcsy Zsilinszky út 4. Telefon: +36-30-9520-015