ELADÓ    Családi ház
8253, RÉVFÜLÖP, Kacsajtosi
199 m 2      Ár: 280 M Ft      (ház)
 
 
Azonosítószám: V/05-99 Épület mérete: 199 m2  
Épület típusa: Családi ház Telek mérete: 8,590 m2  
Szoba: 4 db Félszoba: 1 db  
Szintek száma: 1 Épület állaga: Újszerű  
Építés éve: 1930 Felújítás éve: 2018  

Felújítás jellege: teljes

 
Fűtés: Szolár, geotermikus Komfort: Összkomfortos  
Terasz: 217 m2 Fekvés: Déli  
Garázs helyek száma: 1 db Beálló helyek száma: 8 db  

1 hektáros belterületi teleken álló, EGYSZNTES, MEDENCÉS állomotthon.
 

110 MFt-os ÁRCSÖKKENÉS után 280 MFt-ért még mindig keresi fizetőképes vevőjét egy HIBÁTLAN, NAGYSZERŰ ingatlan !
ÁLOMOTTHON eladó RÉVFÜLÖPÖN, belterületen Balatonparttól, strandtól 1500 m-re, egy közel 1 hektáros, 8590 m2-es telken álló EGYSZINTES, 4 hálószobás, 3 fürdőszobás, 6 éve IGÉNYESEN és teljeskörűen FELÚJÍTOTT és berendezett családi ház.

Ide tényleg csak a bőröndjét kell hoznia és azonnal élvezheti a békebeli természeti környezetben, a máshol már rég elveszett csendet és szomszédmentességet.
A kert kitűnő:
-Árnyékot adó erdős részek, nagy füves területek, gyümölcsösök, virágos kertek váltogatják egymást. A ház, az utcai betekintéstől mentes távolságra a telek közepére került elhelyezésre. Kevés az olyan egyszintes ház, ahol jó elrendezésben vannak elhelyezve a belső funkciók. Ez ilyen. Alaprajzot mellékeltem.

Belső nagyszerűségek:
- 6 méter belmagasságú konyha-étkező, romantikus kertre néző hatalmas ablakokkal, egymástól elszeparált külön fürdőszobás 4 hálószoba, központi nappali.
- Minden kényelmes és praktikus. Az automatikus zsaluziák kint tartják a meleget, bent légkondicionáló és egy fatüzelésű kályha.
-A hálószobákban elektromos redőnyök, a teraszon szintén elektromos működtetésűek a felső és az oldalsó árnyékolók.
A kert élményei:
-4 m x10 m külső, fűthető medence, 60 m2-es fedett épület a medence mellett, 200 m2-es terasz.
És ismét leírom csend, békesség, nyugalom, tér, szomszédmentesség.

EXTRÁK: ásott kút, pince, garázs, kerti fűnyírótraktor tároló, a hatalmas telken több ponton elszórt ücsörgők, gyönyörű kert. Az egész területet körben szárazon rakott, széles terméskő kerítés veszi körül.

Műszakilag az épület minden szempontból korszerű: korrekt hőszigetelés az oldalfalon és a födém síkban, nagy kapacitású visszatáplálós napelemek, igényes gépészeti berendezések. A fűtés központja elektromos kazán, a hőleadó felületek radiátorok, amely rendszer a napelem rendszerrel optimalizáltan együtt dolgozik, így a fűtési költség közel 0 Ft/ év.

Révfülöp varázslatos hely, már a nyári sáskajárás (turistaözön) sokaságától távolabb van, mégis kb. 30 perc alatt elérhető Balatonfüred, Tihany. A településen belüli strand békebeli, árnyékos, három igazi, balatoni kertmozi is maximum 10 perc autózással elérhető. A település utcái szélesek, nincs nyári nyüzsi, ellenben rengeteg a belterületen belüli erdő, dús, üde növényállomány. Az utcákon is nyugodtan sétálhat, biciklizhet, tollasozhat az ember. Béke van.

Az ingatlant állandó otthonként művész ember lakta. Nem a magamutogató felesleges luxus, hanem az átgondolt, élhető, letisztult harmónia jellemzi ezt a páratlan otthont.

Szalai Péter építészmérnök, ingatlanközvetítő

Az ingatlan rugalmasan megtekinthető, a kulcs nálam van, én 30 percre élek ettől az ingatlantól.
 
 
Balatoni Ingatlaniroda, balatoni.hu 8230 Balatonfüred Bajcsy Zsilinszky út 4. Telefon: +36-30-9520-015