ELADÓ    Családi ház
8273, MONOSZLÓ, Hegyestű
119 m 2      Ár: 216 M Ft      (ház)
 
 
Azonosítószám: Épület mérete: 119 m2  
Épület típusa: Családi ház Telek mérete: 1,942 m2  
Szoba: 4 db Félszoba: 0 db  
Szintek száma: 2 Épület állaga: Jó állapotú  
Építés éve: 1850 Felújítás éve: 1993  

Felújítás jellege: Teljes

 
Fűtés: Cserépkályha, kandalló Komfort: Összkomfortos  
Terasz: Nincs Fekvés:  
Garázs helyek száma: 0 db Beálló helyek száma: 1 db  

Zánka-Monoszló határon , Hegyestű csúcsa alatt, balatoni panorámás kis zsák utcában, igényesen felújított bámulatos panorámás, felújított, 2 szintes, 4 szobás, 2 fürdőszobás igényes nyaraló eladó. ITT MINDEN ADOTT AZ AZONNALI MEGÉRDEMELT PIHENÉSHEZ!
Az ingatlan svájciak újították fel precízen igényesen. Jelenleg angol-magyar házaspár használja 15 éve nyaralóként. Gyerekek felnőttek, a család Budapesten vagy környékén tszeretnék megtalálni új nyaraló helyüket.

Az ingatlan remek elrendezésű: Alul: kandallós nappali, étkező konya, hálószoba , fürdőszoba tartálható. Az emeleten: 2 hálószoba, fürdőszoba és egy akár 4. hálónak használható tágas előtér áll rendelkezésre .
A pince a nappaliból nyílik, jelenleg tárólóként/pinceként van hasznosítva

Előnyök:
- Páratlan elhelyezkedés: Hegyestű Balaton felé forduló oldala
- Kimagaslóan szépé stágas balatoni panoráma
- Minőségileg, teljes körűen igényesen 1993-ban felújított ingatlan
- A panoráma elépíthetetlen. Saját terület van a panoráma irányában
- 2 gépkocsi részére kényelmes, ház közeli beálló van kialakíttva
- Vezetékes vízzel ellátott az ingatlan. Áram kapacitás bővíthető (jelenleg 1x 16 A áll rendelkezésre)
- Nyüzsgés mentes csendes elbújós környezet, az ingatlan megközelítése romantikus erdei úton történik.
- Hegyestű tanúhegy a Balaton-felvidéken, a Káli-medence keleti peremén, Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén. Hegyestű sokat számára a föld egyik spirituális szent helye.
- Épület jó alaprajzi elrendezésű, a tetőtér is tágas, jól megközelíthető. A nappaliból nyíló pince kitűnően vízszigetelt, lakótérkénti hasznosítása is lehetséges

Hátrányok:
- az ingatlan, zárkerti fekvésű, mezőgazdasági terület (szőlő és gazdaság épület)i ezért a termőföld törvény alapján az adásvételi folyamat elhúzódó (6 hónap). elővásárlási kifüggesztés és államigazgatási jóhagyás szükséges.

Az ingatlan kulcsai nálam vannak bármikor tudom mutatni az ingatlant.
Szalai Péter
építészmérnök, ingatlanközvetető, vászolyi lakos

Igyekszem úgy végezni munkámat, ahogyan azt az élet más területén én is elvárnék másoktól: őszintén, felelősen, szakértően, körültekintően, átláthatóan. Ha Ön egy ilyen ingatlanközvetetői szolgáltatásra vágyik hívjon nyugodtan.
Ha Ön azért olvassa a hirdetésemet mert, a közelben eladó ingatlana van, akkor is keressen nyugodtan, mivel a helyben a régióban ingatlant kereső ügyfelek szinte biztos, hogy megfordulnak ingatlanirodánknál. Ingatlanirodám a Balatoni Ingatlaniroda Lovastól - Révfülöpig és Balatontól - Veszprémig kiterjedő területre specializálta tevékenységét. Irodánkat Balatonfüreden találja meg.
Ingatlana szakértői értékelésében, eladásában, kiadásában, haszonbérletbe adásában is állok rendelkezésére. A többi ingatlanközvetető által kevésbé megbecsült ingatlantípusokkal; szőlő, gyümölcsös, szántó, legelő, erdő területekkel is szívesen foglalkozom.
 
 
Balatoni Ingatlaniroda, balatoni.hu 8230 Balatonfüred Bajcsy Zsilinszky út 4. Telefon: +36-30-9520-015