ELADÓ    Családi ház
8274, KÖVESKÁL Fekete-hegy lábánál
72 m 2      Ár: 72 M Ft      (ház)
 
 
Azonosítószám: V/02-99 Épület mérete: 72 m2  
Épület típusa: Családi ház Telek mérete: 8,069 m2  
Szoba: 1 db Félszoba: 0 db  
Szintek száma: 1 Épület állaga: Felújítandó  
Építés éve: Nincs adat Felújítás éve: Nincs adat  
Fűtés: Szén, fa (kazán) Komfort: Komfort nélküli  
Terasz: Nincs Fekvés: Déli  
Garázs helyek száma: 0 db Beálló helyek száma: 2 db  

Káli-medence stílusos, több mint 100 éves présháza pincével, szépen művelt szőlővel , napsütötte domboldalon, gyönyörű panorámával eladó.
Az ingatlanon 2 épület áll. Ezek hasznos belső területe: nyaraló épület :27 m2, az ezzel összeépült présház és pince 32 m2, külön álló gazdasági épület 13 m2. Összesen 72 m2
Az épületek igazi balatoni felvidéki stílusúak, ritka letisztult eredeti formájukban megőrzött kincsek. Az épületek csoportban a birtok közepén helyezkednek el közel sík területen, remek panorámával. A épületek környéke nem művelt (ez a terület kb 760 m2) itt nyáron kellemes árnyékot adó fák veszik körbe az épületet . A épületben áram (1x 16 amper) ellátása megoldott. Vezetékes víz kb 300 m-re áll rendelkezésre, kút fúrása lehetséges (A szomszédságban volt sikeres, bő hozamú kút létesítés)
A szőlővel (pinot cabernet) beültetett területek szépen műveltek, enyhe lejtésűek, déli tájolásuk. A szőlő területek alulról és felről körbe öleleik az épületeket.
Igény estén a birtok mérete felár ellenében akár 2 hektár területre bőívtehető. Az ingatlan komplett borászati felszereléssel és a műveléshez szükséges eszközökkel felszerelt. A szőlő megműveléséhez helyi szakemberek segítsége is rendelkezésre áll.
Az ingatlan két útvonalon keresztül is megközelíthető.
Balatoni strandok 15, Tihany 25 Balatonfüred 30, Tapolca 15 perc , Káptalantóti piac 5 perc alatt elérhetőek.

Szalai Péter építészmérnök, ingatlanközvetető, vászolyi lakos Igyekszem úgy végezni munkámat, ahogyan azt az élet más területén én is elvárnék másoktól: őszintén, felelősen, szakértően, körültekintően, átláthatóan. Ha Ön egy ilyen ingatlanközvetetői szolgáltatásra vágyik hívjon nyugodtan. Ha Ön azért olvassa a hirdetésemet mert, a közelben eladó ingatlana van, akkor is keressen nyugodtan, mivel a helyben a régióban ingatlant kereső ügyfelek szinte biztos, hogy megfordulnak ingatlanirodánknál. Ingatlanirodám a Balatoni Ingatlaniroda Lovastól - Révfülöpig és Balatontól - Veszprémig kiterjedő területre specializálta tevékenységét. Irodánkat Balatonfüreden találja meg. Ingatlana szakértői értékelésében, eladásában, kiadásában, haszonbérletbe adásában is állok rendelkezésére. A többi ingatlanközvetető által kevésbé megbecsült ingatlantípusokkal; szőlő, gyümölcsös, szántó, legelő, erdő területekkel is szívesen foglalkozom.
 
 
Balatoni Ingatlaniroda, balatoni.hu 8230 Balatonfüred Bajcsy Zsilinszky út 4. Telefon: +36-30-9520-015